Travel Mind със собствен щанд на Ваканция и Спа Експо 2015

Ето че и тази година международното туристическо изложение Ваканция и Спа Експо 2015 премина изключително ползотворно и успешно! Радваме се, че имахме възможността да се срещнем с толкова много настоящи клиенти и партньори на Travel Mind, както и разбира се, че се запознахме с много бъдещи такива!

Holiday&Spa Expo 2015 - 1

Благодарим на всички за това, че посетихте щанда ни по време на изложението! Благодарим Ви и за доверието, което ни гласувате, избирайки Travel Mind за свой доверен партньор! Заедно ще достигнем до следващото ниво на Вашия туристически бизнес!

Благодарим много за подкрепата и на партньорите ни от ibelsa.rooms – уеб базираният софтуер за управление на хотели, както и на Survey on tablet – комплексното решение за измерване на клиентската удовлетвореност!

Ако погледнем по-обективно и по-неутрално към изминалото туристическо изложение, то определено можем да отбележим ръста в информираността и интереса от страна на туристическия бизнес към аутсорсинг услугите като цяло, и в частност ефективното позициониране и комуникация в онлайн пространството. Собствениците и управители на туристически бизнеси в България започват да инвестират все повече в тези дейности, обучавайки собствения си екип как да ги извършва качествено и ефективно или отдавайки на външна компания професионалното им и резултатно изпълнение.

Holiday&Spa Expo 2015 - 2

Comments are closed.

Top